Skip to main content
   
Sammen for å gi norske målvakter en enda bedre hverdag!

Vi er (veldig) stolte av å annonsere at vi har inngått ett samarbeid med Warrior Hockey.

I første omgang vil Warrior stille opp med sitt demo-utstyr på vår camp i uke 40 for våre camp-deltakere.  Vi vil også arrangere minst én demo-dag til i løpet av sesongen for alle våre målvakter. Her vil Warrior og Torshov Sport stille med kunnskap og personell, samt utstyr som de unge målvaktene får teste på is. I tillegg vil de hjelpe oss kle opp våre frivillige trenere. Dette håper vi er starten på ett langvarig samarbeid mellom Behind The Mask, Warrior og Torshov Sport;  ett samarbeid som vil gi våre målvakter bedre kunnskap, bedre tilgjengelighet og ikke minst sjansen til å prøve utstyr før man kjøper. Og dette er heldigvis bare starten.

Se hva Warrior har av målvakt-utstyr i dag, Warrior Målvaktsutstyr

Vi takker Warrior for tilliten og gleder oss til fortsettelsen!

BehindTheMask

Author BehindTheMask

More posts by BehindTheMask

Leave a Reply