Skip to main content
Kansellert 

På grunn av Covid-19 saker i nærmiljøet til noen av våre målvakter/trenere er campen dessverre kansellert. Vi kommer sterkere tilbake!

Mandag til fredag i uke 40, er det Høstcamp med Behind The Mask! 

Vi har 5 fulle dager i Skedsmo ishall, med masse læring og moro. Kun for målvakter født mellom 2011 og 2003, gutter og jenter!

Det blir blant annet;
– minst 2,5 time på is hver dag, altså minst 12,5 timer med målvaktstrening gjennom uken
– Ekstern foredragsholder fra Sunn Idrett kommer
– Vår nye partner kommer, mer om det lenger ned
– Fys trening og teori hver eneste dag
– Minst 4 målvakttrenere trenere på is, og dyktige skyttere.

Vår nye samarbeidspartner, Warrior Hockey, kommer.

Warrior vil komme onsdagen med sitt demo-kit, her vil målvaktene få en unik mulighet til å teste det meste og beste Warrior har å by på av målvaktsutstyr, på is.
De kommer sammen med representanter for Torshov Sport og vil hjelpe med råd, kunnskap og mye mer. Dette blir spennende, og noe som sjeldent blir gjennomført i Norge.
Bli med på dette grensesprengende arrangementet!

Dagen på camp

Campen vil starte 09.00 og avslutte på is 16.45 hver dag, vi serverer varm lunsj til alle deltakere. Jobbes også med avklaring i forhold til frukt/snacks, dette må følge lokale Covid-19 reguleringer.
Det vil være representanter fra Behind The Mask på plass hver dag hele uken fra klokken 07.30, så de unge håpefulle kan slippes av på vei til jobb og hentes fra ca 17.00 i Skedsmo ishall. Vi drar ikke hjem før siste målvakt har dratt for dagen.

Vi tar smittevern på alvor, så campen deles i 2 grupper av maks 12 deltakere per gruppe. Disse deles etter alder og ferdigheter.
Hver gruppe får hver sin store garderobe, samt at jentene får sin helt egen store garderobe i tillegg.
Det finnes godt med Anti-Bac i hallen og garderobene, samt at vi er nøye med å rense alt utstyr som brukes av flere. Men vi unngår å bruke for mye utstyr som må deles, med tanke på verdens status akkurat nå.
Alle mulige hensyn blir tatt, og vi skal gjøre alt vi kan for at målvaktene får en flott og lærerik uke så risiko fri som vi overhodet klarer.

Pris

Campen koster 3900kr + omkostninger, for målvakter som deltar på våre treninger i Lørenskog Ishall eller på Jar er det 10% rabatt på prisen.
Legg da inn rabattkode: BTMGoalie og prisen vil endre seg automatisk i systemet.

Ved spørsmål knyttet til campen, ta kontakt med oss på info@behindthemask.no eller ring vår hovedtrener på 46920105

Vi gleder oss til å se dere der!

BehindTheMask

Author BehindTheMask

More posts by BehindTheMask

Leave a Reply