Skip to main content

For ett år siden, mottok vi i Behind The Mask beviset på at vi var registrerte i Brønnøysund og en vaskeekte frivillig organisasjon. Og for en reise det har vært!

Reisen startet mange måneder før vi fikk papirene på plass, men nå skal vi fokusere på tidene etter etableringen, alt annet kan dere lese mer om her

Sesongen 2019/20 startet på beste mulige vis, vi hadde 2 fulle grupper i Lørenskog Ishall, og over 50 påmeldte målvakter fra klubber over hele østlandet på treninger hver eneste uke, i tillegg så var vi en del av Jar Goalie Academy og hadde ytterligere 20 målvakter på is der 3 ganger hver måned. Det hele toppet seg med vår aller første, 100% egen arrangerte camp i Lørenskog ishall i uke 8 2020. Her hadde vi 18 målvakter påmeldt og hadde flotte 4 dager, på tross av at det startet fryktelig tidlig lørdag morgen med is 07.00. Både trenere og målvakter hadde en flott uke sammen.

Dessverre så fikk vi ikke fullført sesongen, ei heller startet med off-ice treninger etter planen pga Covid-19 pandemien som traff Norge i mars 2020. Det forkortet sesongen og skapte en hel masse utfordinger for deltakere, samfunn og organsiasjon. Men tålmodighet, felles ansvar og våre deltakeres bevissthet i forhold til smittevern har vært inspirerende. Noe sommercampen på Jar i sommer beviste!

Vår andre sesong startet i september 2020 med treninger på Lørenskog og Jar, og vi var godt i gang med planlegging av en kjempe flott camp i Skedsmo Ishall i uke 40 med vår nye partner Warror Hockey. Dessverre så ble dette stoppet pga pandemien, og denne uken ble også alle våre treninger innstilt inntil videre. Men vi må fortsette å se fremover, gjøre det vi kan for å forkorte denne pandemien der vi kan.
Det finnes også muligheter i tunge tider, bare man ønsker å finne de.

Derfor jobbet vi hardt sammen med Andrews Hockeygrowth gjennom sommeren, og skapte en plattform for virtuell trening sammen med Paul Drew. Noe som akkurat har startet og har fått strålende tilbakemeldinger fra våre deltakere. Noe som gir oss enda større tro på fremtiden, med muligheter for både fysiske og virtuelle treninger og oppfølging av målvakter på tvers landet så finnes det bare muligheter for fremtiden.

Vi har hatt ett tøft år, med masse eksterne utfordringer og ting vi ikke kan kontrollere, men vi har også kommet veldig langt på veldig kort tid.

Jeg vil derfor rette en stor takk til mitt team, Kyle Depew, Andreas Brekken, Jason Smith, Manfred Berry, Stian Smestad,  Ranveig Depew, Tom og Linda Ottesen, dette hadde ikke vært mulig uten dere!
Må også takke Lørenskog IK og Jar IL for samarbeidet så langt, vi ser lyst på fremtiden!
Samt våre øvrige bidragsytere; skytterne som stiller opp uke inn og uke ut, og alle foreldre som kjører de unge målvaktene rundt hele østlandet for å komme på våre treninger.

Tusen takk alle sammen! Dette har vært ett inspirerende år, og jeg kan nesten ikke vente på neste kapittel for Behind The Mask!

Sportslig hilsen

Daniel Ottesen
Styreleder og Sportslig Ansvarlig
Behind The Mask Goalie Development

BehindTheMask

Author BehindTheMask

More posts by BehindTheMask

Leave a Reply