Skip to main content

Vi i Behind The Mask ønsker alltid å kunne nå ut til flere målvakter, og ha flere ukentlige aktiviteter. Derfor er det med stor glede at vi kan presentere at vi har inngått ett samarbeide med Ullensaker Flyers.

Det vil bli arrangert 1 målvaktstrening i uken, for Ullensaker målvakter og for målvakter i andre klubber født 2012 eller eldre, i tillegg til de 3 øvrige aktivitetsdagene vi hadde inneværende sesong.
Dette innebærer totalt 4 målvaktstreninger i uken for Behind The Mask, over hele Oslo området og forhåpentligvis vil vi også se noen målvakter fra klubber lenger inn i landet enn tidligere!

Ullensaker har topp fasiliteter  og vi gleder oss stort til å sette i gang der denne høsten.

Mer informasjon om påmelding, treningstider og annet vil komme så fort det er klart. Følg med på våre hjemmesider, sosiale medier eller på www.ullis.no for mer informasjon.

Dette er starten på ett godt samarbeide med Ullensaker, og vi er takknemlige og stolte over å ha fått muligheten til å være med å utvikle deres målvakter og målvaktsprogram sammen med klubbens øvrige målvaktstrenere og Sportslig Utvalg.

Sees på is på Ullensaker til høsten!

BehindTheMask

Author BehindTheMask

More posts by BehindTheMask

Leave a Reply