Skip to main content

Mental Trening for BTM sine målvakter!
Da kan vi stolt annonsere at vi har inngått ett samarbeid med Taylor Cook. Hun er sertifisert mental trener for toppidrettsutøvere og ikke minst målvakt selv. Så programmet hennes er 100% skapt for målvakter!

De mentale egenskapene til en målvakt er noe som må jobbes med, og på mange måter det viktigste verktøyet i en målvakts verktøykasse. Det stilles høye krav til mental styrke for å lykkes som målvakt på det øverste nivået i Norge og internasjonalt. En målvakt som er godt skolert i mentale egenskaper har raskere utvikling og mer stabile resultater enn de som ikke er det.

God mental trening gir målvakten verktøy for å sette mål, korte og langsiktige. De lærer å måle progresjonen mot disse målene, samt hvordan de skal handtere det om man ikke når de.
De lærer å handtere stress, oppturer, nedturer og ikke minst hva nettopp de trenger for å prestere på sitt beste oftest mulig.
Er man godt nok forberedt mentalt til hver kamp og hver trening, så vil resultatene også følge etter. Man lærer gode rutiner og man får verktøy for å raskt hente seg inn etter en dårlig opplevelse på eller utenfor isen.

Vi i Behind The Mask synes dette er ett utrolig viktig og spennende felt, derfor har vi de siste månedene jobbet knallhardt sammen med Taylor for å få dette til for våre målvakter.
Alle våre målvakter får derfor en rabattert pris for disse tjenestene!

Viktig å merke seg at det vil en del jobb som skal legges ned ved gjennomføring av disse kursene, og det må påregnes noe tid til dette utover timene med Taylor.

Vi Behind The Mask anbefaler alle våre målvakter å vurdere dette, spesielt de født 2009 og eldre. Kurset foregår på engelsk, så det kan være behov for en voksen i nærheten for de aller yngste.

Det åpnes for påmelding allerede nå, og du kan gjøre det HER

Konsultasjon – 15min
En kort gjennomgang, for å kartlegge hva man eventuelt ønsker og trenger av pakker for å få mest ut av det man legger inn i programmet

Baseline Assessment – 90min
En gjennomgang designet for å finne ut hvor man er i dag og hvor man vil, og lage en personlig strategi for din videre utvikling for å maksimere sjansene for å oppnå dine drømmer!

Breakthrough Session – 50min
En kraftfull en til en time, som bruker det nyeste innen Nevro-Lingvistisk programmering. Dette er en Mind over Body teknikk som er designet for å hjelpe deg bryte barrierer og de hindre man har i dag som stopper deg fra å nå nettopp dine mål og drømmer

4 Session package -50min x 4
1 måned med 1 til 1 coaching, designet for å gi deg en ukentlig actionplan for å realisere dine mål som idrettsutøver. Alt man trenger av materiale tilknyttet disse timene medfølger.

8 Session package -50min x 8
2 måneder med 1 til 1 coaching, designet for å gi deg en ukentlig actionplan for å realisere dine mål som idrettsutøver. Alt man trenger av materiale tilknyttet disse timene medfølger.

12 session package – 50min x 12
3 måneder med 1 til 1 coaching, designet for å gi deg en ukentlig actionplan for å realisere dine mål som idrettsutøver. Alt man trenger av materiale tilknyttet disse timene medfølger.

Full Access Materiale
Her kan man kjøpe alle verktøyene som deles ut i de andre timene, samt noen til. Det følger ikke med noen timer i denne pakken, men man får 10% rabatt på pakkene med timer bestilt etter kjøp av denne pakken!

Nysgjerrig og vil vite mer? Kontakt vår Hovedtrener Daniel Ottesen på daniel@behindthemask.no eller på telefon 46920105

BehindTheMask

Author BehindTheMask

More posts by BehindTheMask

Leave a Reply