Skip to main content
OM OSS

BEHIND THE MASK

Behind The Mask Goalie Development er en gruppe målvakt-trenere og frivillige som samlet gikk sammen med en tanke: Å gi norske ishockey-målvakter en bedre hverdag, sportslig og personlig.
Sammen skal vi gi alle målvakter, uansett klubbtilhørighet, kjønn eller opphav tilgang til kvalitativt god spesialiserende trening, kunnskap og oppfølging.
Så de får alle verktøyene de trenger for å leve ut sine drømmer med sporten alle vi i Behind The Mask brenner for.

Ut sesongen 20/21 så har vi vårt hovedsete i Lørenskog ishall, her gjennomfører vi 2 treninger i uken fordelt på 2 grupper. Totalt så hadde vi 48 målvakter på is fra 13 forskjellige klubber når vi avsluttet sesongen 19/20.
Her bruker vi hele isen, har 3-6 trenere på isen til hver trening, og bruker skyttere fra Lørenskog IK sin bredde-avdeling.
I 20/21 sesongen, og muligens enda lenger enn det, vil vi også være en del av Jar Goalie Academy. Her stiller vi på is hver fredag, mellom september og april, med 1-3 trenere og skyttere fra Jar IL sin bredde-avdeling.

For å hele tiden ligge i fremkant og kunne gi de unge målvaktene treninger av topp kvalitet, så må vi jobbe med noen av de beste i verden. Da vi gjør dette på frivillig basis, så kan vi ikke klare å holde oss oppdatert på alt uten profesjonell hjelp.
Vi jobber derfor tett med Andrews Goaltending, som er en del av Andrews Hockeygrowth i Canada. Deres målvaktsansvarlig, Paul Drew, utvikler deres programmer gjennom hele sesongen og jobber for Charlottetown Islanders i QMJHL samt det canadiske U17 landslaget. Andrews Hockeygrowth har jobbet med spiller- og målvaktutvikling siden 70-tallet og har mange års erfaring og mange superstjerner har vært innom deres programmer i løpet av disse årene.
Vi har møter med Andrews og Paul jevnlig gjennom hele året og leter hele tiden etter måter for våre målvakter å kunne bli bedre på. Les mer om Andrews Hockeygrowth og deres programmer her: www.andrewshockey.ca.

Våre hovedtrenere er i dag Daniel Ottesen, Kyle Depew, Andreas Brekken, Manfred Berry og Jason Smith, i tillegg har vi med oss Stian Smestad (Lørenskog IK A-lag) og Mia Isdahl (LIK U18, Sparta Damer og Kvinnelandslaget) som trenere. I administrasjonen sitter Ranveig Depew og holder kontroll på det organisatoriske, sammen med Tom og Linda Ottesen.

Vi er en ung organisasjon, etablert i november 2019, men sammen så har vi mer enn 50 års erfaring som målvakter og trenere i norsk og amerikansk ishockey. Det er denne erfaringen vi ønsker å bruke til å utvikle neste generasjons målvakter i norsk ishockey.

Vi tror på hybrid målvakten som den beste plattformen for unge målvakter å utvikle seg på.

Hybrid målvakten er sterk i posisjoneringen, rask i bevegelsene, har god balanse og er effektiv i spillestilen. Dette er ett fantastisk utgangspunkt for målvakter av alle størrelser, individualisering av stil og teknikk kan man lettere gjøre når de er ferdig utvokst om de har gode grunnferdigheter i balanse, skøyteteknikk, posisjonering og grunnteknikk. Dette fokuserer vi alle våre treninger rundt, enten det er på is eller off-ice.
Vi legger også mye vekt på teori og taktikk, for å bevisstgjøre rollen som målvakt, personlig og taktisk, og hjelpe målvaktene oppnå sine drømmer, uansett hvor stor (eller liten) drømmen er!

Vi er en klubb-uavhengig frivillig organisasjon, som skal gi kvalitet og utvikling I treninger og kamper til så mange målvakter vi klarer, til en pris som alle kan ha råd til. Vi er her for målvaktene!

Er du som forelder, målvakt eller klubbrepresentant interessert i å vite hvordan vi i Behind The Mask Goalie Development kan hjelpe dere?
Eller ønsker du rett og slett bare å høre mer om oss og hvordan vi jobber?
Kontakt oss på  info@behindthemask.no, og legg gjerne ved ett telefonnummer så vil en av våre frivillige ta kontakt med dere raskt.

SAMARBEIDSPARTNERE

SPONSORER