Furuset Idrettsforening ble stiftet i 1914, og er en tradisjonsrik Norsk Ishockey Klubb. Hvor legenden Bjørn «Botta» Skaare ble fostret opp.
Klubben hadde sin storhetstid på 70, 80 og tidlig 90 tallet, med store lag og mange kongepokaler og seriemesterskap å vise til.

De holder nå til i Furuset Forum, og vi gleder oss til å starte treningene med våre målvakter mellom U14 og U18 der kommende sesong!

Les mer om Furuset her: www.furuset.no 

Behind The Mask Goalie Development

Lørenskog Ishockey Klubb Allianse Idretts Lag (Lik AIL) ble stiftet 21 desember 1963. I starten var det Rolvsrud stadion som var hjemme arenaen. Den 12 mars 1988 åpnet Lørenskog Ishall som den 18. ishallen i Norge, med en tilskuer kapasitet på 1350 sitte plasser og totalt 2450 plasser.

Vi i Behind The Mask er stolte av å kunne arrangere våre treninger for U10 til U13 målvakter  i samarbeid med Lørenskog IK inneværende sesong.

Ler mer om Lørenskog IK her: www.lik.no

Andrews Hockeygrowth ble etablert i 1979, med overbevisningen om at for å lykkes med spiller utikling i ishockey så må man utvikle hele mennesket.

De holder til i Charlottetown, Prince Edwards Island, Canada. Med kontorer på U.P.E.I, i Bell Aliant Center. Her har de 2 isflater, 1 syntetisk isflate, 1 stort off ice skills & shooting område, egen Sports Science avdeling og mange fantastiske trenere.
Årlig er det både spillere og målvakter fra Andrews sitt program som blir draftet til alt fra topp junior ligaer opp til NHL.

Jar IL ble stiftet i 1934 ved en sammenslåing av klubbene «Freidig» og «Rapp». Idrettslaget hadde grupper i fotball, bandy, friidrett og skihopp. På 40-tallet ble det også avdelinger for håndball og friidrett. Flere av grenene forsvant med tiden mens håndball og hockey holdt stand – hockey ble etablert i 1952.

JAR HOCKEY er i dag en definert utviklingsklubb med mange barn i aldersbestemte lag. En formidabel rekruttering via skøyteskolen gir ca 40 barn i hver årgang under 12 år.

Ullensaker var på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet, Norges 4.største ishockeyklubb i antall medlemmer (300 stk.). Klubben hadde den gang lag i alle aldersgrupper, samt Norges første damelag. I februar 2014 kunne klubben endelig etter mange år ta i bruk den nye Jessheim is- og flerbrukshall, og aktiviteten setter fart med flere lag i aldersbestemte klasser, to senior lag og et veteranlag i seriespill.

Vi gleder oss til å jobbe med målvaktene i Ullensaker en gang i uken kommende sesong!

Les mer om Ullensaker Flyers her: www.ullis.no

SAMARBEIDSPARTNERE

SPONSORER