Behind The Mask Goalie Development

Lørenskog Ishockey Klubb Allianse Idretts Lag (Lik AIL) ble stiftet 21 desember 1963. I starten var det Rolvsrud stadion som var hjemme arenaen. Den 12 mars 1988 åpnet Lørenskog Ishall som den 18. ishallen i Norge, med en tilskuer kapasitet på 1350 sitte plasser og totalt 2450 plasser.

Vi i Behind The Mask er stolte av å kunne arrangere våre treninger i samarbeid med Lørenskog IK inneværende sesong.

Ler mer om Lørenskog IK her: www.lik.no

Andrews Hockeygrowth ble etablert i 1979, med overbevisningen om at for å lykkes med spiller utikling i ishockey så må man utvikle hele mennesket.

De holder til i Charlottetown, Prince Edwards Island, Canada. Med kontorer på U.P.E.I, i Bell Aliant Center. Her har de 2 isflater, 1 syntetisk isflate, 1 stort off ice skills & shooting område, egen Sports Science avdeling og mange fantastiske trenere.
Årlig er det både spillere og målvakter fra Andrews sitt program som blir draftet til alt fra topp junior ligaer opp til NHL.

Jar IL ble stiftet i 1934 ved en sammenslåing av klubbene «Freidig» og «Rapp». Idrettslaget hadde grupper i fotball, bandy, friidrett og skihopp. På 40-tallet ble det også avdelinger for håndball og friidrett. Flere av grenene forsvant med tiden mens håndball og hockey holdt stand – hockey ble etablert i 1952.

JAR HOCKEY er i dag en definert utviklingsklubb med mange barn i aldersbestemte lag. En formidabel rekruttering via skøyteskolen gir ca 40 barn i hver årgang under 12 år.

Warrior stiller opp på utvalgte arrangement gjennom sesongen for å gi våre målvakter sjansen til å teste deres utstyr på isen. De hjelper også våre trenere å se bra ut, med flott og trygt utstyr!

Warrior ble etablert i 1992, i Warren, Michigan, USA. De er i dag annerkjent som en av de beste utstyrs leverandørene på sine felt. Som er primært Hockey og Lacrosse.

Vi er stolte av å ha de med på laget

SPONSORER

SAMARBEIDSPARTNERE

SPONSORER